miércoles, 30 de abril de 2014

Madrid amb la “family”

Fa poc hem estat a Madrid amb la “family” i hem gaudit d’un munt d’activitats i experiències. Si teniu pensat anar-hi aquí teniu alguns suggeriments:

Menjar: ja sabeu... canyes, tapes i... "bocadillo de calamares"!!!
 
Transport: l’AVE te una tarifa / oferta per 4 persones viatjant amb la taula enmig que val molt la pena aprofitar, consulteu el web de RENFE i reservat amb temps el preu és força més econòmic...

Allotjament: nosaltres darrerament fem servir www.airbnb.es on particulars lloguen els seus apartaments totalment equipats, ideal per a famílies per tenir més espai, cuina, 2 habitacions, etc... el tracte és directe amb els propietaris i solen ser molt amables i et recomanen llocs per menjar be, plànols, activitats, etc... es cost sol ser d’ aproximadament la meitat que una habitació familiar d'Hotel o apart hotel. Teniu els comentaris sobre els amfitrions tant bons com dolents de la gent que hi ha estat abans. Nosaltres ja ho hem fet servir vàries vegades i sempre molt be.



 
Novetat: Hem visitat www.Micropolix.com  una ciutat en petit on els nens són els protagonistes. A l’entrar els donen un passaport i una mica de diners... poden aprendre coses (primer auxilis a l’hospital, a fer de bomber, a conduir, etc...) però per aprendre han de pagar!!! Per guanyar més diners han de treballar... (al Supermercat els assignaran un tasca, a la radio faran de locutors, poden repartir paquets, etc...) i així els nens aprenen moooooltes coses... També poden ser pilots de cotxes! Sempre que vagin a l’autoescola i aprovin, després a l’ajuntament els donaran el carnet de conduir i ja podran anar a conduir per un circuit on trobaran senyals de tràfic i altres cotxes circulant... els pares acompanyen als nens però més aviat fent de ciutadà... les activitats les fan els nens amb els monitors de cada activitat... tot plegat diversió i aprenentatge!!! Comprant les entrades al web teniu un 5% de descompte.

Info: al web www.esmadrid.com teniu tota la informació que necessiteu per visitar la ciutat.

Activitats gratuïtes: passejar pel centre (no oblideu el “relaxing café con leche

en la Plaza Mayor), visitar el Temple Egipci de Debot, el parc lineal del Manzanares amb molta zona verda, d’esport, bicis, etc..., diumenge al matí anar al Rastro i diumenges al Parque del Retiro fan un espectacle de titelles gratis, també si sou clients de La Caixa podeu visitar el Caixa Forum actualment amb una exposició de dibuixos de Pixar molt interessant.

 Gràcies per Compartir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario